Από το Δημοψήφισμα στον Κασσελάκη

Από το Δημοψήφισμα στον Κασσελάκη


Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. O νέος Πρόεδρος είναι αυτός ακριβώς που αρμόζει στο κόμμα που συνειδητά διαμόρφωσαν από το 2013 και ολοκλήρωσαν από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι σήμερα, αυτοί που τώρα από "ιδιοκτήτες" του βρέθηκαν ξαφνικά "φιλοξενούμενοι".
Τσίρκο Medrano

Τσίρκο Medrano

Του Χρήστου Λάσκου
Το κόμμα του Τσίπρα ολοκλήρωσε τη διαδρομή του. Όποιος κι αν εκλεγεί την επόμενη Κυριακή αυτό δεν αλλάζει.Το κόμμα του Τσίπρα ολοκλήρωσε τη διαδρομή του. Όποιος κι αν εκλεγεί την επόμενη Κυριακή αυτό δεν αλλάζει.
 
Λαός σε κρίση

Λαός σε κρίση

Παναγιώτης Σωτήρης
Διάφορες εξελίξεις το τελευταίο διάστημα έχουν χαρακτηριστεί «εκπλήξεις», με την έννοια ότι δεν αναλογούσαν στη δυναμική που φαίνονταν να έχουν τα πράγματα.
Η ματσίλα είναι το πρόβλημα του Στέφανου Κασσελάκη;

Η ματσίλα είναι το πρόβλημα του Στέφανου Κασσελάκη;


Πολλά έχουν καταλογιστεί στον Στέφανο Κασσελάκη, στο σύντομο διάστημα που μονοπωλεί την επικαιρότητα, αλλά ότι θα έφτανε να κατηγορηθεί και για ματσίλα, είναι κάτι που δεν θα το περίμενε κανείς, με δεδομένο ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοικτά γκέι.
Κάθε ομιλία του Μητσοτάκη μία δοκιμασία της λογικής

Κάθε ομιλία του Μητσοτάκη μία δοκιμασία της λογικής


Kάθε εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, μετά από μία οποιαδήποτε καταστροφή, από αυτές που έχουν γίνει κανονικότητα κατά τη διακυβέρνησή του, είναι μία ατέλειωτη επίθεση στη λογική. Μία δοκιμασία για όποιον προσπαθεί να παρακολουθήσει τον ειρμό. Περιλαμβάνει, κατά κανόνα, διαστρέβλωση, ανόμοιες συγκρίσεις, ωμά ψέματα, άγνοια των επιστημονικών δεδομένων, μετάθεση ευθυνών και το απαραίτητο, για τον τρόπο που πολιτεύεται, κλείσιμο του ματιού στην ακροδεξιά, όσο επικίνδυνο κι αν αυτό αποδειχθεί για ανθρώπινες ζωές. Mία σειρά από επιχειρήματα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, χωρίς συνοχή, στη λογική του «ό,τι πιάσει». Λίγο το Μάουι, λίγο η Τενερίφη, λίγο η κλιματική κρίση, λίγη αμφισβήτηση της έκτασης της καταστροφής, λίγο evros pass και λίγο «φταίνε οι πρόσφυγες». Αυτό δεν είναι λογοδοσία και ανάληψη ευθύνης για τις μεγαλύτερες καταστροφές στην Ευρώπη από πυρκαγιές φέτος, είναι ουσιαστικά ένας μπουφές για να διαλέξουν οι υποστηρικτές του ό,τι θέλουν να πιστεύουν.